Uopšteno o preduzeću

Vaš pouzdan lizing partner i više od toga!

Već 40 godina pravna i fizička lica se pouzdaju u Porsche Bank kao svog partnera u finansiranju. Porsche Bank, osnovana 1966. kao dio koncerna Porsche Austria, je time postala prva lizing kuća u Austriji i do dan danas je to ostala sa najvećim brojem finansiranih vozila. Porsche Leasing nudi finansiranje ne samo vozila marke Porsche, nego i svih vozila VW grupe.

Preduzeće Porsche Bank AG je 04.05.2005.godine osnovalo firmu Porsche Leasing d.o.o. sa sjedištem u Podgorici, koja nudi najpovoljnija rješenja za nabavku automobila putem lizinga ne samo za vozila marke Porsche, nego i svih vozila VW grupe. Inače, Porsche Holding kojem pripada Porsche Bank AG (a samim time i Porsche Leasing d.o.o.) je porodična imperija u 100% vlasništvu porodice Porsche i Piëch.

Zadovoljni smo što smo na osnovu dugogodišnje saradnje trgovačke mreže Volkswagen Gruppe i Porschea, kao i njihovog bogatog iskustva uspjeli pronaći pravi put do ispunjenja želja naših klijenata, kojima kontinirano nastojimo pružiti vrhunske finansijske usluge uz kvalitetan proizvod.

Detaljne informacije o našem osnivaču možete dobiti na sajtu: 

www.porschebank.com